Vessam Ürünlerimiz

Endüstriyel Prefabrik
Vessam Endüstriyel Prefabrik grubunda modüler sistemin avantajlarıla istenilen hizmeti kolaylıklar ile sunmaktadır Vesaam Prefabrik olarak, depreme dayanıklı olduğu için prefabrik yapılar veVessam Prefabrik tesislerinde üretimine start verilmeden önce prefabrik yapının yapılacağı arazi şartları çeşitli test ve ölçümlerin sonucunda projelendirilir.
Prefabrik - Çelik Konstrüksiyon
Çelik konstrüksiyon yapılarda tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten üretildiği, özellikle deprem tehtidi taşıyan coğrafi bölgelerde tercih edilen, çoğunlukla çelik konstrüksiyon fabrika binaları, çelik konstrüksiyon hangar, çelik konstrüksiyon spor tesisleri, çelik konstrüksiyon depo ve çelik konstrüksiyon atölyelerde kullanılan, geniş açıklıklara ve yüksekliğe sahip çelik yapı sistemidir.
Zemin Beton Uygulamaları
Bu tip betonların ortak özellikleri yüksek yük taşıma kapasiteleri, çatlak oluşumunu minimize etmeleridir. Ayrıca donatı olarak kullanılan çelik tel veya sentetik lifler, donatı işçiliğini ortadan kaldırdığı için zamandan ve maliyetten tasarruf sağlanır. İyi bir planlama yapılmadan ve gerekli bilgi birikimine sahip olmadan inşa edilen zemin, kendi özelliği itibarıyla, karşılaşacağı mekanik, termik ve kimyasal zorlamalar neticesinde,kısa süreler sonunda deforme olup, telafisi zor zararlara sebebiyet vermektedir.
Proje ve Danışmanlık Hizmeti
Proje ve Danışmanlık Hizmeti


VESSAM PREFABRİK MÜH.İNŞ.NAK. MAD. TUR. DOĞ. İTH.İHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.

VESSAM PREFABRİK

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım 21. Yol
Yazıkonak - Elazığ / TÜRKİYE
Tel:+90 424 255 52 60 br> Faks: +90 424 255 52 70
info@vessam.com.tr