Vessam Kurumsal

 

VESSAM PREFABRİK MÜH. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Vessam prefabrik 2007 yılında Elazığ organize sanayi bölgesinde kurularak üretim faaliyetlerine başlamış, kaliteden  ve güvenlikten ödün vermeden çevreye ve doğaya saygılı üretim yapma anlayışıyla sektörünün yenilikçi markası olma yolunda çalışmalarını devam ettirmektedir.

Vessam prefabrik; müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak müşterilerinin kendileri için en doğru ve ergonomik yapıları tercih etmesini sağlamaktadır.

Vessam prefabrik, alanında uzman mühendisleri ve kalifiye elemanları ile özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere ülkemizin tamamında prefabrik endüstriyel yapıların hazırlık ve uygulama aşamalarında, yatırımcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz eder, uzun ömürlü, ekonomik yapılar ve yardımcı yapı elemanları ile profesyonel çözümler sunmaktadır.

 Vessam prefabrik, proje ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, zemin beton uygulamaları, çelik konstrüksiyon ve endüstriyel prefabrik uygulama hizmetleriyle girişimcilerin yeni yatırımlarını hayata geçirmekte, mevcut işletmelerin revizyon ve yenileme çalışmalarını da uzmanlıkla yerine getirmektedir.


VESSAM PREFABRİK MÜH.İNŞ.NAK. MAD. TUR. DOĞ. İTH.İHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.

VESSAM PREFABRİK

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım 21. Yol
Yazıkonak - Elazığ / TÜRKİYE
Tel:+90 424 255 52 60 br> Faks: +90 424 255 52 70
info@vessam.com.tr